Studio Modell Makeup Artist

Nå er det lenge siden jeg har hatt tid til å skrive på bloggen. Det har vært travle tider og mange spennede oppgaver. Studio har blitt testes skikkelig nå. Må si jeg er veldig fornøyd og ser at mulighetene her er mange. Jeg har hatt godt samarbeid i studio med modell og makeup artist. Det er alltid spennende å jobbe sammen med andre dyktige fagfolk og skape bilder sammen. Nedenfor kan du se noen av bildene.

Modell Charlotte Strifeldt

For ikke så lenge siden hadde jeg gleden av å fotografere den flinke og hyggelige modellen Charlotte Strifeldt her i studio. hun er allsidig og arbeidsom. Hun er rett og slett en fryd å jobbe med.  Her kan du se flere bilder av Charlotte Strifeldt.

Makeup artist Elizabeth Andrea

Her er det makeupartist Elizabeth Andrea som har stått for sminke og hår. Hun er utrolig dyktig og skaper akkurat den looken man er ute etter. Hennes allsidighet gjør at hun er like dyktig på å style bruden til bryllup som modellen til highfashion.  Her kan du se mer av hennes arbeider.

Fotograf Ane Cathrine Buck-STUDIOBUCK.NO-5 Fotograf Ane Cathrine Buck-STUDIOBUCK.NO-6 Fotograf Ane Cathrine Buck-STUDIOBUCK.NO-8 Fotograf Ane Cathrine Buck-STUDIOBUCK.NO-9 Fotograf Ane Cathrine Buck-STUDIOBUCK.NO