Konfirmantfotografering

Tiden rundt konfirmasjonen er en tid i transformasjon. Jeg synes konfirmantfotografering er en fin tradisjon. Det å ha minner fra denne tiden er så verdifullt. Håper dere også synes det.

Spennende ungdomsportretter i forbindelse med konfirmasjonstiden er fine minner å ha. De er like fine enten vi tar de i studio eller på location eller begge deler. Det lureste er å ta bildene i dagene før eller etter selve konfirmasjon. Selve konfirmasjonsdagen er travel nok som den er. De fleste velger å ha på seg antrekket fra konfirmasjonsdagen, men vi anbefaler også å ta med et mer hverdagslig antrekk som kan brukes for å ta noen uformelle og tøffe portretter. Konfirmasjonstiden er også en fin anledning til å samle familien og ta familie/søskenbilder.

Konfirmantbloggen

Her kan du se bilder fra tidligere konfirmantfotograferinger og nyttig informasjon.

Fotografering av konfirmanter

Fotografering av konfirmanter

Nå nærmer det seg tiden for fotografering av konfirmanter! Jeg synes det er innmari hyggelig å fotografere konfirmanter og håper at mange vil benytte seg av det gode tilbudet 🙂 Vi setter av en hel time til å fange denne siste tiden før voksenalderen setter inn. Enten...

Premierte bilder

Premierte bilder

Er superstolt over å ha mottat bronsemedalje og to hederlig omtaler for bildene mine i laugskonkurransen i år! I årets Laugskonkurranse deltok profesjonelle NFF-fotografer fra Vestfold, Telemark og Buskerud.  1 bronsemedaljer og to hederlig omtale/diplom ble...

Praktisk info

Gode forberedelser gir gode resultater. Les gjennom og ta kontakt om det er noe du lurer på.

Timebestilling

Det er  viktig å være ute i god tid når du skal bestille time til fotografering. Når det gjelder konfirmantfotografering holder jeg av noe tid hver uke til hastetimer så ikke nøl med å ta kontakt selvom du er sent ute. Booking av fotograferingen kan gjøres ved å ringe tlf: 48256620 eller bruke kontaktskjema.

 

Er du klar til å bestille fotografering?

Har dere tittet på bildene mine og det faller i smak? Ja da er det bare å ringe meg på tlf: 48256620 eller sende en mail til buck@studiobuck.no eller å benytte kontaktskjemaet under her. Ser frem til å høre fre dere…..