Fotograf Ane Cathrine Buck

Engasjert - dyktig - lyttende - profesjonell - hyggelig - barnetekke

Dette er bare noen av lovordene kunder bruker om Ane Cathrine Buck, bergensjenta som tok med seg skarre R-er, kamera og et bredt smil, og dro østover. Bakgrunnen er solid, fra Kunstskolen i Bergen, Bergen Arkitektskole og Idéfagskolen i Tønsberg, og miksen av disse gjør henne særdeles allsidig. Hvert enkelt prosjekt er unikt, og en viktig del av jobben er å gjøre grundige forberedelser, slik at sluttproduktet blir slik kunden ønsker. Og gjerne mer til. Bergenser til tross, Ane Cathrine er rolig, og kanskje er det nettopp denne motsetningen, som gjør at hun håndterer situasjoner med barn, brudepar og industriarbeidere like godt.

Studio i Stavern

Fra Eventyrhus til moderne fotostudio

Der det tidligere var Eventyrhus med Prinsessen på erten og Reveenka, har Studiobuck nå skapt et flott fotostudio, godt utstyrt for ethvert oppdrag. Studioet har stor takhøyde, slik at også mer krevende fotoprosjekter kan gjennomføres. Og med eget kjøkken, er stedet ideelt for matfotografering og filming.

På location

Det er lettere å flytte en fotograf enn et helt bryllup

Stavern er en idyll, og området er ideelt med tanke på utendørsfotografering. Om du trenger veiledning for å finne det perfekte stedet, er Ane Cathrine behjelpelig. Den rette kombinasjonen av lokasjon, lys og komposisjon, skaper øyeblikk for evigheten. Med transportabelt utstyr løses alle oppgaver - både utendørs og innendørs - der det er ønskelig.

Det handler om kommunikasjon og samarbeide slik at vi kommer fram til de bildene du som kunde ønsker. Enten bildene blir tatt  i studio, hjemme hos deg, på arbeidsplassen eller utendørs.

STUDIOBUCK samarbeider med andre profesjonelle fotografer og stylister etter behov.

STOLT MEDLEM AV