FOTOGRAF ANE CATHRINE BUCK

ANE CATHRINE BUCK REKLAMEFOTOGRAF   MATFOTOGRAF   MATFOTOGRAF   BRYLLUPSFOTOGRAF   NYFØDTFOTOGRAF

Fotograf Ane Cathrine Buck er bosatt i Stavern, Vestfold. Utdannet ved Kunstskolen i Bergen, Bergen Arkitektskole og Idefagskolen i Tønsberg. Hennes kunst- og arkitekt-bakgrunn har gitt henne et unikt blikk for rom, lys og detaljer, og gjør at hun alltid ender opp med stilrene og originale bilder enten hun jobber med fotografi eller illustrasjon. Hun inspireres gjennom samtalene og forberedelsene til hvert prosjekt, og jobber dedikert gjennom hele prosessen fra første kontakt til ferdige bilder. Hun elsker variasjonen mellom arbeidet i fotostudio og fotografering på location, og føler seg beæret over alle de spennende, vakre og unike prosjektene hun får ta del i. Reklamefoto, matfoto,Bryllup og de aller minste er Ane Cathrines fokusområder.

Se eksempler på tidligere arbeider her: https://www.studiobuck.no/bryllupsfotograf/, https://www.studiobuck.no/reklamefotograf/

 

STUDIO

Fotostudio i Stavern

STUDIOBUCK har et flott fotostudio, godt utstyrt for enhver oppgave. Studio er tilpasset både små og store fotooppdrag. Her skal du føle deg velkommen og komfortabel, og her gjøres det som skal til for en behagelig opplevelse. Studioet har stor takhøyde , slik at også mer krevende fotoprosjekter kan gjennomføres i studio. Der er eget kjøkken i studio noe som gjør at det er ideelt for matfotografering og filming.

Du kan lese mer om Stavern her: https://no.wikipedia.org/wiki/Stavern

PÅ LOCATION

Fotografering ute eller på annet egnet sted

Mye av fotograferingen foregår utenfor studio. Med transportabelt utstyr kan oppgaven løses der det er ønskelig. Enten fotograferingen skal skje utendørs eller innendørs, sørger vi for riktig utstyr og god planlegging. Når det kommer til lys blir naturlig lys alltid foretrukket der det er mulig og gir det beste resultatet.

Det handler om kommunikasjon og samarbeide slik at vi kommer fram til de bildene du som kunde ønsker. Enten bildene blir tatt  i studio, hjemme hos deg, på arbeidsplassen eller utendørs.

STUDIOBUCK samarbeider med andre profesjonelle fotografer og stylister etter behov.

STOLT MEDLEM AV