Profesjonelle bilder er en suksessfaktor for å kunne selge dine varer og tjenester!

Arkitektur & Boligfoto

Vi utfører alle typer interiør og eksteriør foto.

Produkt

Selger du produkter er det avgjørende å ha gode bilder. Kundene skal i løpet av meget kort tid la seg friste og kunne avgjøre om varen er noe for dem. Da er det viktig at farge, material og form kommer riktig frem på en mest mulig fordelaktig måte.

Mat

Alt ligger til rette i studio for matfoto. Uansett om det er bilder til forpakninger, magasiner, bøker eller nettsider.

Repro

Vi utfører både reprofoto og produserer gicléer for kunstnere. I tett samarbeid kommer vi frem til ønsket resultat.

REKLAMEFOTO

Gode bilder blir bare viktigere og viktigere. Det lille tidsvinduet, vi har til å formidle våre varer og tjenester til potenselle kunder, er forsvinnende lite. Da er det helt uvurderlig å ha bilder som raskt formidler hva det er eller handler om. Hvis du trenger fotograf eller vil drøfte ideer, er du velkommen til å ringe til 48256620 eller send en mail til buck@studiobuck.no

Mange Års Erfaring

Med mange års erfaring som fotograf har jeg etterhvert opparbeidet meg stor kunnskap som kommer kundene mine tilgode. Selvfølgelig er jeg med i Norges Fotografforbund og Norges Reklamefotografer og holder meg faglig oppdatert til enhver tid.

Studio

Studiobuck har et flott, moderne og funksjonelt fotostudio i Stavern i tidligere Eventyrhuset. Det er godt tilrettelagt i det romslige fotostudio med alt som trengs av utstyr, godt lys og stor boltreplass.

Mange ganger er det ønskelig å  fotografere på location. Det er selvfølgelig ikke noe problem. Vi kommer dit det er ønskelig.

For Studiobuck er det viktig med fleksibilitet, og utfordringer finner vi løsninger på sammen.

Tidligere Arbeider

Et lite utvalg av hva vi jobber med

Ta kontakt for et tilbud

La oss ta en prat rundt deres bildebehov