BEDRIFT- & REKLAMEFOTO

Gode bilder blir bare viktigere og viktigere! Mer og mer av kjøp og salg foregår på nettet. Det lille tidsvinduet, vi har til å formidle våre varer og tjenester til potenselle kunder, er forsvinnende lite. Da er det helt uvurderlig å ha bilder som raskt formidler hva det er eller handler om. Hvis du trenger fotograf eller vil drøfte ideer, er du velkommen til å ringe til 48256620 eller send en mail til buck@studiobuck.no

Bolig- & Eiendomsfotografering

Vi utfører alle typer eksteriør-  og interiørfoto. Både for privatmarkedet, utleiere, utbyggere, næringsliv, arkitekter og hoteller.

Produktfoto

Selger du produkter er det avgjørende å ha gode bilder. Kundene skal i løpet av sekunder la seg friste og kunne avgjøre om varen er noe for dem. Da er det viktig at farge, material og form kommer riktig frem på en mest mulig fordelaktig måte.

Matfoto

Alt ligger til rette i studio for matfoto. Med eget kjøkken, mye lysutstyr og god plass er det enkelt å lage gode bilder. Vi lager bilder til forpakninger, kamanjer, trykksaker, magasiner, bøker eller nettsider. Vi henter inn matstylist der det er ønskelig.

Reprofoto & Reprotrykk

Vi utfører både reprofoto og produserer gicléer for kunstnere. I tett samarbeid kommer vi frem til ønsket resultat. Gjennom reprofoto kan man få en digital kopi av et papirfoto, billedkunst eller annet. 

Tidligere Arbeider

Et lite utvalg av hva vi jobber med

Studio

Studiobuck har et flott, moderne og funksjonelt fotostudio i Stavern i tidligere Eventyrhuset. Det er godt tilrettelagt i det romslige fotostudio med alt som trengs av utstyr, godt lys og stor boltreplass.

Mange ganger er det ønskelig å  fotografere på location. Det er selvfølgelig ikke noe problem. Vi kommer dit det er ønskelig.

For Studiobuck er det viktig med fleksibilitet, og utfordringer finner vi løsninger på sammen.

KUNNSKAP & ERFARING

Med  fagfotoutdannelse og mange års erfaring som fotograf har jeg etterhvert opparbeidet meg stor kunnskap som kommer kundene mine tilgode. Selvfølgelig er jeg med i Norges Fotografforbund og Norges Reklamefotografer og holder meg faglig oppdatert til enhver tid. Her kan du se noen av våre tidliger kunder.

La oss ta en uforpliktende prat rundt deres bildebehov

Ta kontakt for et pristilbud