Jeg tror på det å skape minner for fremtiden

Ingenting er så herlig som å få besøk av de helt nyfødte i studio. Det er spennende å bli kjent med en så fersk verdensborger og alltid like utfordrende å fange de første personlig trekkene i kamera. De bildene vi tar i dag, har kanskje først fått ordentlig liv, når de er sett og mimret rundt og beundret av alle de som sto nær og kommer til å stå nær i fremtiden.

Nesten før vi rekker å blunke er nyfødtperioden over. Plutselig har den nyfødte vokst seg til å bli en lubben baby. Som nyfødtfotograf ser jeg at det er viktig å få tatt de første bildene i løpet av de første 14 dager, helst, om det lar seg gjøre,  når de er  mellom 5-14 dager gamle.

Jeg er veldig glad i jobben min og legger min sjel i å tilrettelegge for de gode bildene og prioriterer sikkerheten under fotograferingen. Hos meg kjøper du fotografering inkludert bildefiler. I tilleg kan du bestille de fineste album, bilder for veggen, og mye mer. Jeg hjelper deg hele veien, fra du sender meg en mail, til bildene er ferdig bestilt. Her er visningstimen et godt verktøy for at du skal kunne valgt det som blir riktig for deg.

I studio har jeg fine rekvisitter som lånes ut ved fotografering. Jeg er like glad i enkle bilder uten mye rekvisitter som de mer stylede. Uansett er det den nyfødte som er i fokus.

Nyfødtbloggen

Her kan du se bilder fra tidligere nyfødtfotograferinger og nyttig informasjon.

Gavekort

Gavekort

Det er mange som ønsker seg fotografering, men som aldri helt kommer seg til det. Med et gavekort hjelper du dem på vei. Hos meg får du kjøpt gavekort året rundt. Beløpet bestemmer du selv. Gled noen med en hyggelig overraskelse! Ring 48256620 eller bestill via mail:...

Babyfotografering babylykke!

Babyfotografering babylykke!

BABYLYKKE! Her er noen bilder fra en nylig babyfotografering. Her er det det vakre samspillet mellom foreldre og barn som er vektlagt. Fine minner fra nærheten og gode opplevelser. De små elsker jo kontakt og berøring og det er fine minner å bevare for fremtiden....

BABY- OG NYFØDTFOTOGRAFERING

BABY- OG NYFØDTFOTOGRAFERING

Baby- og nyfødtfotografering er noe av det hyggeligste jeg vet! Lykken er når der kommer en nyfødt eller baby på besøk i studio. Mange kan kvie seg for å gå til fotograf med sin nyfødte fordi de er redd for at babyen skal være urolig under fotograferingen eller at det...

Praktisk info

Gode forberedelser gir gode resultater. Les gjennom og ta kontakt om det er noe du lurer på.

Timebestilling

Det er til tider lang ventetid, så det er viktig å være ute i god tid når du skal bestille time til fotografering. Når det gjelder nyfødt er det lurt å bestille tid mange måneder i forveien. Jeg holder av noe tid hver uke til hastetimer så ikke nøl med å ta kontakt selvom du er sent ute. Booking av fotograferingen kan gjøres ved å ringe tlf: 48256620 eller bruke kontaktskjema.

Vi tar oss god tid

For at fotograferingen skal bli en god opplevelse for både den nyfødte og voksne setter jeg av 2-3 timer til fotograferingen. Det er babyen som bestemmer tempo. Da er det god tid til pupp og beleieskift, trøst og hva ellers den nyfødte måtte ønske. Ikke minst så vet dere foreldre at vi har god tid og at det blir en fin og stressfri stund i studio.

Er du klar til å bestille fotografering?

Har dere tittet på bildene mine og det faller i smak? Ja da er det bare å ringe meg på tlf: 48256620 eller sende en mail til buck@studiobuck.no eller å benytte kontaktskjemaet under her. Ser frem til å høre fre dere…..