Jeg elsker å fotografere bryllup! Jeg er akkurat like glad i de spontane øyeblikkene som de regisserte bildene.

Gode minner

Gjennom dagen er det mange øyeblikk, magiske øyeblikk, rørende menneskemøter og følelser på utsiden. Alt fra rørte tårer til latter. Bildene fra dagen blir mer og mer verdifulle etterhvert som tiden går og minnene blekner. Jeg dokumenterer dagen så godt jeg kan og gjenfortelle dagen slik jeg ser den.

Dere får alle de beste bildene fra fotograferingen til fri bruk, ferdig redigert og i høy oppløsning, uten logo og vannmerker.

Jeg tilbyr bryllupsfotograferingspakker på 10 timer, 6 timer, 2,5 timer og 2 timer. Jeg skreddersyr også pakker til deres behov.

Se priser lenger ned på siden.

Heldags bryllups-fotografering

I heldagspakken følger det også med kjærestefotografering. Her blir vi litt bedre kjent og tar bilder som bla kan brukes til bryllupsinvitasjonene eller hva dere måtte ønske. Ikke minst blir dere kjent med måten min å jobbe på og målet er at dere skal kjenne dere trygg foran kamera og ikke tenke mer på det. Vi kan gjerne ta disse bildene på location om dere allerede har valgt sted.

Vi holder kontakten og jeg møter opp i god tid på den store dagen. Det vanligste er at jeg følger bruden fra morgenen av. Lar det seg gjøre å få stukket innom brudgommen og så gjør jeg det. Bildene vil være i dokumentarisk stil gjennom dagen. Med unntak av en times bryllupsportretter gjerne rett etter kirken. Etter dette drar vi til der middagen skal være og jeg fortsetter å dokumentere det som skjer utover og videre over i festen. Kanskje dere ønsker å bli foreviget i solnedgangen om det er mulig.

Dette er sånn det ofte foregår, men det er ingenting i veien for å gjøre ting på deres måte. Hovedsaken er at jeg er der for å dokumentere deres dag etter deres ønsker.

Se prisene lenger ned på siden.

Halvdags bryllups-fotografering

I halvdagspakken følger det også med kjærestefotografering. Her blir vi litt bedre kjent og tar bilder som bla kan brukes til bryllupsinvitasjonene eller hva dere måtte ønske. Ikke minst blir dere kjent med måten min å jobbe på og målet er at dere skal kjenne dere trygg foran kamera og ikke tenke mer på det. Vi kan gjerne ta disse bildene på location om dere allerede har valgt sted.

Vi holder kontakten og jeg møter opp i god tid på den store dagen. Vi avtaler på forhånd når kl. de 6 timene starter og jeg følger dere derfra. Noen velger å starte fra morgenen og jeg følger da bruden frem til vielsen. Lar det seg gjøre å få stukket innom brudgommen også så gjør jeg det. Bildene vil være i dokumentarisk stil gjennom disse timene. Med unntak av en times bryllupsportretter gjerne rett etter vielsen. Noen velger å starte med vielsen og bryllupsportretter etterpå.  Etter dette drar vi til der middagen skal være og jeg fortsetter å dokumentere starten av middagen og det som skjer der før jeg sniker meg avgårde igjen og lar dere feste videre. Dette er sånn det ofte foregår, men det er ingenting i veien for å gjøre ting på deres måte. Hovedsaken er at jeg er der for å dokumentere deres dag etter deres ønsker.

Se prisene lenger ned på siden.

Se mer på bloggen

Det er ikke så ofte bloggen blir oppdatert grunnet travle dager, men ta gjerne en titt.
Bryllup på Nøtterøy

Bryllup på Nøtterøy

Bryllup på nydelige Nøterøy, ca 1 times kjøretur fra Oslo. Bryllup feires i norge hovedsaklig på sommeren her i Norge, selvom det blir fler og fler bryllup gjennom hele året. Når det er sommer tenker man jo at været skal bli sånn noenlunde fint. 2019 ble litt...

Bryllupshoot i Drammen

Bryllupshoot i Drammen

Bryllupsfotografering i Drammen. I april 2015 ble disse bildene tatt på en workshop med Kevin Wilson.  En utrolig dyktig bryllupsfotograf fra England! Han er så erfaren og så god og så god på å lære bort. Jeg kan ikke fatte å begripe at jeg hadde glemt at jeg hadde...

Profesjonelle tjenester

Mitt navn er Ane Cathrine Buck og jeg jobber som fotograf på heltid. Jeg er medlem av Norges Fotografforbund og driver profesjonelt i henhold til deres vedtekter. Jeg har forpliktet meg til å drive etisk og å forholde meg til norske lover og regler. I henhold til forbundets retningslinjer har jeg forpliktet meg til å bevare deres bilder i mitt arkiv i minst 10 år.

Mange lurer på følgende:

Hvor lang tid i forveien bør vi bestille fotograf?

Det er viktig å booke dagen deres lang tid i forveien. De fleste booker meg ett til to år i forveien, men ikke nøl med å ta kontakt uansett. Av og til er der noen datoer ledig innimellom. Jeg ser frem til å høre fra dere.

Hva er inkludert i prisen?

Planleggingstime med kjærestefotografering (om ønskelig) og selve fotograferingen er inkludert i prisen. Ingen bildefiler eller bildeprodukter er inkludert. Med unntak av heldagspakke, halvdagspakke og portrettpakken hvor du får alle de beste bildefilene i høy oppløsning er med i prisen. Se prislisten for forstørrelser og kjøp av bildefiler. PRISLISTE

Hva er lurt å tenke på når man skal velge bryllupsfotograf?

Her er en artikkel fra MITT BRYLLUP som kan være fin å lese før man velger bryllupsfotograf: http://mittbryllup.no/artikkel/forsideartikler/16503/lurt_aa_tenke_paa_naar_brudeparet_skal_velge_fotograf

Er det ok om vi tar kontakt før vi har bestemt oss?

Det er viktig at dere som brudepar er komfortabel med fotografen dere velger.  Jeg vil derfor gjerne at dere tar kontakt for en uforpliktende prat. Da kan vi få avklart om jeg er ledig på deres dato, om jeg er den rette fotografen for dere og hvordan veien går videre. Jeg ser frem til å høre fra dere 🙂

PRISER BRYLLUPSFOTOGRAFERING 2021

Uansett om du kun ønsker bilder fra selve vielsen, offisielle bryllupsbilder eller hele eller halve dagen foreviget kan du booke meg som bryllupsfotograf. Se de forskjellige alternativene under. Ta kontakt for skreddersydde pakker og tilbud.

Dette er pakken for deg som ønsker bryllupet dokumentert fra morgen til kveld! Fotograferingen skjer i dokumentarisk stil, men vi setter av litt tid til klassiske bryllupsportretter underveis.

INKLUDERER: 

 • PLANLEGGINGSAMTALE MED KJÆRESTEFOTOGRAFERING   ( For å bli litt kjent, øve foran kamera og avklare forventninger. )
 • 10 TIMERS SAMMENHENGENDE FOTOGRAFERING ( Starter gjerne hos frisøren og dokumenterer høydepunktene gjennom hele dagen i en naturlig dokumentarisk stil. Noen økter innimellom med mer tradisjonelle bryllupsportretter av dere to. )
 • Min. 400 HØYOPPLØSELIGE DIGITALE BILLEDFILER ( De beste bildene fra dagen. Kvalitet over kvantitet. )
 • SLIDESHOW MED UTVALGTE BILDER
 • REISEUTGIFTER INNTIL 100KM ( ….ellers etter avtale. )
 • Her er jeg med dere i 6 timer. Dere bestemmer selv når på dagen vi starter ( før; under eller etter vielsen).
 • INKLUDERER: 
  • PLANLEGGINGSAMTALE MED KJÆRESTEFOTOGRAFERING  ( For å bli litt kjent, øve foran kamera og avklare forventninger. )
  • 6 TIMERS SAMMENHENGENDE FOTOGRAFERING ( Her bestemmer dere når vi starter. )
  • SLIDESHOW MED UTVALGTE BILDER
  • Min. 300 HØYOPPLØSELIGE DIGITALE BILLEDFILER ( De beste bildene fra dagen. Kvalitet over kvantitet. )
  • REISEUTGIFTER INNTIL 100KM ( ….ellers etter avtale. )

Dette er pakken for deg som bare ønsker bilder fra vielsen og portretter på location eller i studio rett etter seremonien.

INKLUDERER: 

 • PLANLEGGINGSAMTALE MED FOTOGRAFERING  ( For å bli litt kjent, øve foran kamera og avklare forventninger. )
 • 2,5 TIMERS SAMMENHENGENDE FOTOGRAFERING ( Dokumentarisk fotografering av vielsen og portrettfotografering på location direkte etterpå. )
 • Min. 100 HØYOPPLØSELIGE DIGITALE BILLEDFILER ( De beste bildene fra fotograferingen. Kvalitet over kvantitet. )
 • REISEUTGIFTER INNTIL 100KM ( ….ellers etter avtale. )

Dette er pakken for deg som bare ønsker portretter på location eller i studio rett etter seremonien.

INKLUDERER: 

 • PLANLEGGINGSAMTALE MED FOTOGRAFERING ( For å bli litt kjent, øve foran kamera og avklare forventninger. )
 • 2 TIMERS SAMMENHENGENDE FOTOGRAFERING ( Dokumentarisk fotografering av vielsen og portrettfotografering på location direkte etterpå. )
 • 100 HØYOPPLØSELIGE DIGITALE BILLEDFILER ( De beste bildene fra fotograferingen. Kvalitet over kvantitet. )
 • REISEUTGIFTER INNTIL 100KM ( ….ellers etter avtale. )

Lurer dere på om jeg er ledig på deres dato?

Har dere tittet på bildene mine og orientert dere om de forskjellige bryllupsalternativene, og det faller i smak? Ja da er det bare å ringe meg på tlf: 48256620 eller sende en mail til buck@studiobuck.no eller å benytte kontaktskjemaet under her. Ser frem til å høre fre dere…..