FINEART PORTRETTER

Capturing images for the future.

Jeg elsker å lage portretter som er inspirert av de gamle malerne!

Ønsker du deg fineartportrett av deg eller barna dine? Dette er portretter som er mye mer gjennomarbeidet enn standard portrettfotografering. Bildene blir som egne kunstverk og leveres som ferdig bilde til å henge på veggen. Du er hjertelig velkommen til å ta en prat og høre om dette kan være noe for deg. Pris finner du lenger ned på siden.

Fineart portrett portrettfotograf Ane Cathrine Buck STUDIOBUCK
KOnge med krone i blå kappe og hvite blonder og sjegg
Viser portrett av ung jente i dress med flette
Brud med bukett
Portrett hund
jente med spacebunn

FINEARTbloggen

Her kommer det etterhvert blogginlegg fra fineartfotograferinger

Landslaget fotografi 2021

Landslaget fotografi 2021

      Tenk at to av mine bilder er tatt ut til å delta på Landslaget 2021 Altså det her er vilt folkens! Tenk så glad og beæret jeg ble da jeg fikk beskjed om at to av bildene mine er tatt ut til å representere det norske landslaget i fotografi som skal...

Premierte bilder

Premierte bilder

Er superstolt over å ha mottat bronsemedalje og to hederlig omtaler for bildene mine i laugskonkurransen i år! I årets Laugskonkurranse deltok profesjonelle NFF-fotografer fra Vestfold, Telemark og Buskerud.  1 bronsemedaljer og to hederlig omtale/diplom ble...

Praktisk info

Pris

kr. 25.000.- inkludert det ferdige bildet i ca. 40x 50cm til å henge på veggen.

Inkluderer planlegging, fotografering, etterarbeidet og det ferdige bildet i ca. 40×50 cm. Da har du et ferdig kunstverk til veggen. Prisen gjelder for 1 person. Ta kontakt for pristilbud om dere skal være flere på bildet. (Dette er bilder som ikke kan sammenlignes med en tradisjonell fotografering hos fotograf. Det er mer som et maleri)

Timebestilling

Booking av fotograferingen kan gjøres ved å ringe tlf: 48256620 eller bruke kontaktskjema under.

 

Er du klar til å bestille fotografering?

Har dere tittet på bildene mine og de faller i smak? Ja da er det bare å ringe meg på tlf: 48256620 eller sende en mail til buck@studiobuck.no eller å benytte kontaktskjemaet under her. Ser frem til å høre fre dere…..