PORTRETTfotografering

Bildet på veggen som minner oss om.... Albumet vi blar i som bringer frem det vi husker og ikke kommer på........... 
bildene vi deler for å glede andre og oss selv...... igjen og igjen.

Her er alle velkommen til portrettfotografering: barn, familie, søsken, mor, far, kjærester, bare du som vil ha fine bilder av deg selv. Ja alle som ønsker fine minner for fremtiden. Bildene fotograferes her i studio eller ute på avtalt location om du ønsker det. Priser fra 1500.- Les mer om forskjellige fotograferinger og priser her.

Portrettbloggen

Her kan du se bilder fra tidligere portrettfotograferinger og nyttig informasjon.

Fotografering av konfirmanter

Fotografering av konfirmanter

Nå nærmer det seg tiden for fotografering av konfirmanter! Jeg synes det er innmari hyggelig å fotografere konfirmanter og håper at mange vil benytte seg av det gode tilbudet 🙂 Vi setter av en hel time til å fange denne siste tiden før voksenalderen setter inn. Enten...

Premierte bilder

Premierte bilder

Er superstolt over å ha mottat bronsemedalje og to hederlig omtaler for bildene mine i laugskonkurransen i år! I årets Laugskonkurranse deltok profesjonelle NFF-fotografer fra Vestfold, Telemark og Buskerud.  1 bronsemedaljer og to hederlig omtale/diplom ble...

Praktisk info

Gode forberedelser gir gode resultater. Les gjennom og ta kontakt om det er noe du lurer på.

Timebestilling

Det er  viktig å være ute i god tid når du skal bestille time til fotografering. Det hender jeg har mulighet på kort varsel også så ikke nøl med å ta kontakt selvom du er sent ute. Booking av fotograferingen kan gjøres ved å ringe tlf: 48256620 eller bruke kontaktskjema.

 

Er du klar til å bestille fotografering?

Har dere tittet på bildene mine og det faller i smak? Ja da er det bare å ringe meg på tlf: 48256620 eller sende en mail til buck@studiobuck.no eller å benytte kontaktskjemaet under her. Ser frem til å høre fre dere…..