My Concoctions? Ja hva er nå det?!

Jeg har i lengre tid jobbet med egne prosjekter som er av mer kunsnerisk art. Det er bilder som er gjennom en mer langsom og arbeidsom prosess og bare lages for egen utvikling og glede. Jeg vet jo ikke nødvendigvis akkurat hvordan det kommer til å utvikle seg og tenker det blir litt sånn hopkok av alt mulig rart. Derav navnet My Concotions som rett og slett på norsk blir mitt hopkok. Jeg tror nok jeg er like spent som dere på hvordan dette vil utvikle seg fremover.

Farger, form og historiefortelling blir viktige elementer i disse prosjektene. Jeg er glad i sterke farger i foto. Kanskje det leder meg litt tilbake til der fotokarrieren startet, nemlig med illustrasjonene mine? Det føles i hvertfall sånn. My Concoctions føles som å komme hjem bildemessig. Nå fortsetter jeg der jeg slapp, men med annet verktøy. Blyanter og malerpensler er erstattet med kamera og lys og jeg kan male videre og se hva det blir. Det at jeg også jobber mer med andre kreative sider av meg selv er jeg bare glad for. For å skape det jeg ser for meg blir det både sying, farging, maling, blomsterbinding og mye annet før selve bilde kreeres i kamera. Jeg er jammen glad jeg har stor boltreplass her i studio. Ellers hadde dette kanskje ikke vært mulig. Jeg gleder meg til å holde dere oppdatert og vise prosjektene etterhvert som de utvikler seg 🙂

 

Så her er det bare å følge med.  Vil du se mer hopkok? Her er siden med alle My Concoctions

Jeg elsker å leke med farger. Her er det nelliker jeg har fotografert, men lekt meg med fargene etterpå.

Dette er ett av bildene som jeg ble premiert for i Norges Fotografforbunds Landskonurranse 2019. Jeg har flere i samme serie som jeg kommer til å vise etterhvert.