Bryllupsfotografering er et privilegium!

Å få lov å være bryllupsfotograf, og ta del i en av de lykkeligste dagene i livet, er en ære.  I sommer har det blitt mange bryllupsfotograferinger. Så mange at der ikke har vært tid til blogging! Det er et privilegium. Det betyr at jeg har vært rundtomkring i området med kamera og annet nødvendig utstyr og møtt herlige brudepar, hyggelige forlovere, brudepiker og brudesvenner og truffet alle de hyggelige gjestene. Det er en dag da følelsene ligger utenpå og folk gir det beste av seg selv. Det blir mange nære og herlige øyeblikk i vakre omgivelser. Det er min jobb å forevige disse øyeblikkene for fremtiden! Det er noe jeg ser like mye frem til hver gang.

Godt planlagt bryllupsfotografering.

Å være ute i god tid og god planlegging er nøkkelen til de gode bildene….. bildene dere ønsker dere. Noen ønsker seg bare bilder fra kirken, andre bare de offisielle bryllupsbildene. De som er litt mer oppstilt. Og noen ønsker seg hele dagens forløp dokumentert. Uansett er det viktig å møtes og avklare endel i forkant. Da kan brudeparet slappe av og nyte dagen og fotografen gjøre en god jobb og sikre de ønskede bildene.

Hvordan bevare bildene for fremtiden.

Etter bryllupet og når bildene er ferdig er jo det store spørsmålet hvordan man ønsker å bevare bildene for fremtiden. Her finnes det mange muligheter. Førstørrelser til å henge på veggen, album hvor man kan nyte mange flere bilder og ha noe å vies frem i generasjoner. Ønsker man heller bildene digitalt er det også en mulighet. Uansett er det en del av oppdraget å hjelpe til å velge ut hvilke bilder som egner seg best til førstørrelser og album. Dette skjer på visningstimen noen uker etter selve fotograferingen.

Her kan du se flere bryllupsbilder: https://www.studiobuck.no/portfolio/bryllupsfotograf/

 

Ta gjerne kontakt om du ønsker å booke fotografering eller om du har andre spørsmål.