NYFØDTFOTOGRAFERING

Ingenting er så herlig som å få besøk av de helt nyfødte i studio. Det er spennende å bli kjent med en så fersk verdensborger og alltid like utfordrende å fange de første personlig trekkene i kamera. Her er det bare å smøre seg med tolmodighet og sette av god tid til mat, trøst og bleieskift. Regn med at det kan ta opp mot 3 timer. Pris. 1990.- for selve fotograferingen. Se her for priser på produkter.

Portrettfotografering

Her er alle velkommen til portrettfotografering: barn, familie, søsken, mor, far, kjærester, bare du som vil ha fine bilder av deg selv. Ja alle som ønsker fine minner for fremtiden. Bildene taes her i studio eller ute på location når været tillater det.

Galleri

Bestill time

Når du har tittet på bildene mine, og dere liker det dere ser, kan dere ringe meg på 48256620 eller fylle ut kontaktskjemaet under. Fortell meg hva jeg kan hjelpe med. Jeg ringer eller svarer deg på e-post så snart jeg får mulighet. Er det noe som haster, ring meg!