Hurra!

For en glede å være tilbake etter en herlig sommerferie! Ikke minst er jeg taknemlig for at facebook siden nå har over 500 likere.

Hertelig takk for alle kommentarer, delinger og likes!

For en tid tilbake oppfordret jeg alle til å like, dele og kommentere på Studiobuck´s facebookside. Mange hyggelige kommentarer ble det og siden har nå over 500 likere. Hurra! Som lovet har jeg nå trukket en vinner blandt dere. Tusen takk for alles engasjement! Følg med videre her og på facebook for flere kampanjer, konkurranser og spennende nyheter.

Line Kristensen ble den heldige vinneren. Hurra!

Line er blitt trukket som vinner av en fotografering i studio, 3 billedfiler levert på CD og et print i str. 13X18 cm. Fotograferingen vil foregå i Sjøparken, Stavern. Hun må gjerne ta med seg familien om hun ønsker det.

Portrettfotografering i studio.

En vanlig fotografering i studio foregår på følgende vis. Kunden ankommer studio og vi snakker litt om hvilke bilder vi skal ta. kunden tar på seg første antrekk om det ikke allerede er gjort.  Fotograferingen vil vare i ca en time. Det vil si at der er mulighet for et klesskift underveis og mange variasjoner. Om været tillater det, kan vi og gå rett utenfor dørene i studio og ta bilder på location. Sjøparken har et hav av naturlige og spennende fotobakgrunner.

Etter ca 2 uker inviteres man til en visningstime. Der får man få se bildene fra fotograferingen på skjerm. Her blir det anledning til å velge hvilke bilder man ønsker seg. Og man kan bestille print, album, kort og andre produkter.

 

Ønsker du å bestille time eller har spørsmål angående fotografering ring eller send en mail.