“I promise to remember

That neither one of us is perfect,

But will strive to remind myself

of the ways we are

perfect for each other.”

Bryllupsfotograf Sandefjord

Ane Cathrine Buck er en profesjonell og erfaren bryllupsfotograf med studio i Stavern, men fotograferer gjerne i Sandefjord.

Gjennom flere sesonger har hun fotografert brudepar i alle aldre rundt om kring i Norges land. Hun reiser også gjerne utenlands for å fotografere bryllup og elopements. Siste tiden har hun bla annet vært på Cuba, i Portugal og på Santorini.

Hun dokumenterer øyeblikkene med sin enkle og rene stil og gjør sitt ytterste for at bildene skal gjenspeile den store dagen. Bryllupsbildene skal være en kilde til gode minner i mange år fremover.

Hun er opptatt av å være tilstede på den store dagen deres på en god måte og inkluderer derfor alltid en planleggings-samtale i forkant av alle bryllups-fotograferinger. Det å bli kjent og å avklare ønsker og forventninger i forkant er med på å gi de gode resultatene og ikke minst en god opplevelse. STUDIOBUCK tilby både heldags-, halvdags- og portrett-pakker. Men det er selvfølgelig mulig å skreddersy fotograferingen til å passe akkurat deres dag og ønsker.

Det kan nok være lurt å bestille bryllupsfotografering tidlig (gjerne et år i forveien). De mest populære datoene går fort! Ring gjerne, avtal tid for å stikke innom på en kaffe eller send en mail om du lurer på noe. Det å bestemme seg for bryllupsfotograf kan være et vanskelig valg.

STUDIOBUCK.NO Brunla allé 28, 3290 Stavern TLF: 482 56 620

Vil du se mer ta gjerne turen innom bryllupssiden ved å følge denne lenken: https://www.studiobuck.no/bryllupsfotograf/

Her kan du lese litt mer om området: https://no.wikipedia.org/wiki/Sandefjord

Forespørsel om bryllupsfotografering