REKLAMEFOTOGRAF • PORTRETTFOTOGRAF • ILLUSTRATØR

FOTOGRAF ANE CATHRINE BUCK

Fotograf bosatt i Stavern, Vestfold. Utdannet ved Kunstskolen i Bergen, Bergen Arkitektskole og Idefagskolen i Tønsberg. Hennes kunst- og arkitektbakgrunn har gitt henne et unikt blikk for rom, lys og detaljer, og gjør at hun alltid ender opp med stilrene og originale bilder enten hun jobber med fotografi eller illustrasjon. Hun inspireres gjennom samtalene og forberedelsene til hvert prosjekt, og jobber dedikert gjennom hele prosessen fra første kontakt til ferdige bilder. Hun elsker variasjonen mellom arbeidet i fotostudio og fotografering på location, og føler seg beæret over alle de spennende, vakre og unike prosjektene hun får ta del i.

STUDIO

STUDIOBUCK har et flott fotostudio, godt utstyrt for enhver oppgave. Studio er tilpasset både små og store fotooppdrag. Her skal du føle deg velkommen og komfortabel, og her gjøres det som skal til for en behagelig opplevelse. Studioet har stor takhøyde , slik at også mer krevende fotoprosjekter kan gjennomføres i studio.

PÅ LOCATION

Mye av fotograferingen foregår utenfor studio. Med transportabelt utstyr kan oppgaven løses der det er ønskelig. Enten fotograferingen skal skje utendørs eller innendørs, sørger vi for riktig utstyr og god planlegging.

Det handler om kommunikasjon og samarbeide slik at vi kommer fram til de bildene du som kunde ønsker. Enten bildene blir tatt  i studio, hjemme hos deg, på arbeidsplassen eller utendørs.

STUDIOBUCK samarbeider med andre profesjonelle fotografer og stylister etter behov.

STOLT MEDLEM AV